Vi er lidenskapelig opptatt av å tilby gjestene våre smakfulle og kulinariske opplevelser. Maten står i fokus og vi satser på å bruke kortreist og lokal mat. Vi kan tilby gode smaksopplevelser og store servicehjerter! Å ha selskap hos oss betyr at du kan slappe av mens vi dekker bordet og pynter med blomster og lys, under selskapet kan du nyte maten mens vi rydder og serverer, og etter selskapet tar vi oppvasken mens du koser deg med kaffe og kake.

Vi har et meget dyktig team som er lidenskapelig opptatt av faget med en høy faglig kompetanse og spennende bakgrunner.

Hos oss betaler du kuvertpris på mat (Lokalleie/servering er inkl) Tillegg for ønsket drikke og kaker og evt annen avtalt bevertning. Om det er noe vi ikke har, spør oss, kanskje vi kan ordne det!

Vi bruker vårt standardoppsett

Om du ønsker å bruke noe annet er du velkommen til å levere det til oss og vi setter det opp for deg slik du ønsker. Ønsker du ekstra blomster kan det leveres til oss og vi setter det ut for dere.

Medbrakt: På Lillerommen har vi både skjenke -og serveringsbevilling og det er derfor ikke mulighet for å ha med medbrakt mat og drikke. Et unntak er kaker, det kan leveres til oss og vi serverer det for dere for et gebyr på 80,- pr kake.

Lokalleie er inkludert i ett visst antall timer i henhold til hvilken meny dere har valgt