De små detaljene

De små detaljene betyr så mye for resultatet. Enten det er bryllup, konfirmasjon, minnesamvær eller jubileum, vil riktig borddekking sette tonen og skape en hyggelig atmosfære.

Når du skal dekke bordet for en spesiell anledning, er det viktig å tenke på temaet for arrangementet. Dette kan være en bestemt farge, en sesong, en stil eller en kulturell inspirasjon. Velg borddekkingsprodukter som passer til temaet og skaper en harmonisk helhet. Bordduker og servietter er de grunnleggende elementene i enhver borddekking, og du bør velge de som passer til temaet og fargene du har valgt for arrangementet ditt.

Du kan også legge til dekorative elementer som blomsteroppsatser, lys, vaser, konfetti eller andre dekorasjoner som passer til temaet og stilen du ønsker å oppnå. 

Med vår ekspertise og erfaring innen borddekking, kan vi hjelpe deg med å skape et unikt og imponerende bordoppsett som passer perfekt til temaet og stilen til arrangementet ditt. Uansett om du arrangerer et bryllup, en jubileumsfeiring, en firmamiddag eller en annen spesiell anledning, kan vår borddekking bidra til å skape den ønskede atmosfæren og wow-effekten for deg og dine gjester.

Legg til noe personlig

Om du ønsker å bruke noe annet er du velkommen til å levere det til oss og vi setter det opp for deg slik du ønsker. Ønsker du ekstra blomster kan det leveres til oss og vi setter det ut for dere.

snakk med oss idag

Kontakt oss i dag og la oss hjelpe deg med å skape den perfekte atmosfæren på våre utleielokaler.

LIKNENDE ARTIKLER

Borgelig vielse

Kommunen tilbyr vielser på Lillerommen i Vormsund på fredager, i tidsrommet 12.00-15.00. Dette er kommunens ordinære tilbud, og er gratis for alle kommunens innbyggere og

Les artikkel